Let's Get High Chat <(^_^)>

Powered By Blogger

miercuri, 3 februarie 2010

Bitza album nou =>"Goana dupa fericire "



Pe data de 4 februarie Bitza lanseaza impreuna cu Gazeta Sporturilor noul lui album, “Goana dupa fericire“. Contine 13 trackuri 100% urban soul si include colaborari cu B-Real of Cypress Hill, Holograf, Young De, Artan, Maximilian si Mario. Materialul este promovat de primul single care a beneficiat de videoclip si anume piesa “Numele tau” - un alt fel de varianta a piesei “Oriunde te vei afla” semnata Holograf, carora le multumeste inca o data pentru acord si suport.

La productia instrumentalelor a lucrat cu Double L, Dribbler, RazOne, Sez, restul de beaturi sint facute de Bitza, majoritatea impreuna cu Dj FaiboX. Pentru cunoscatori si nu numai am inclus un “slagar” mai vechi, sub o forma noua, care se numeste “Vrrr of AutoTune”, legata de toti cantautorii si interpretii care folosesc efectul AutoTune pe voce (cunoscut si sub numele de “efectul Cher”, pentru ca artista in cauza a adus cea mai mare notorietate acestui procedeu). Piesele au fost mixate si masterizate in studiourile Ines de catre Cristian Dobrica, alt om caruia trebuie sa ii multumesc.

Materialul video a fost realizat de catre Ador Media, regizor Alex Ceausu, alaturi de care a lucrat la scenariu si productie. Dupa foarte multe incurcaturi si belele, a reusit sa filmeze in timp record un videoclip pe care il puteti urmari pe posturile de muzica in cateva zile. Cum spuneam si mai sus, piesa aleasa este “Numele tau”.

Pe 7 februarie de la orele 19 ne vedem in club Maxx pentru concertul de lansare a albumului “Goana dupa fericire“!

In deschidere veti avea parte de un recital Maximilian, urmand ca Bitza sa fie insotit pe scena de Dj Faibo X, Raku, Artanu, Pupe (Vita de Vie), Mario si alti invitati surpriza. Se va canta cu band pe spate (Dj - tobe - chitara - bas).

Intrarea va fi 15 RON.



4 februarie - Bitza, “Goana dupa fericire”, impreuna cu Gazeta Sporturilor.





FACETI UN LUCRU BUN SI CUMPARATI ALBUMUL !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu