Let's Get High Chat <(^_^)>

Powered By Blogger

marți, 2 februarie 2010

O alta poveste din studentie.. "M-am epilat ??"


Citeam tot felu de idiotenii pe net si am gasit rahatu` asta de poveste din studentie cik..Va las pe voi sa`mi spuneti dak ati inteles ceva :|.."


Frumos verbul a epila, pentru noi baietii atunci cand fetele se epileaza ca se ne intre in gratii dar pe cealalta parte cam dureros pentru fete(acu depinde de metoda, daca au laser sa fie fericite).

Revenind la turma noastra (asta din ciclul: Mare e gradina ta Doamne si multe mai ajungi sa traiesti la viata de student) sa incep incet incet povestea epilatului.
De fapt e mai mult o amintire din anul I, pe vremea cand ma mutasem (ne)oficial intr-un camin de fete oarecare, sa zicem X. Si cum is vecinii ca vezi tu imprumuta-mi o lingura de zahar, da-mi 5 mii, facem o cheta ceva asa am ajuns sa ma "imprietenesc" cu o tipa, sa zicem Tn. Azi vorbim sefeuri, maine meteo, o dam in diverse pe diverse teme si tot asa ca de la o vreme era mai mult o necesitate zilnica de a blablablaui.
Intr-o seara care aparent nu anunta nici un subiect "fierbinte" o dam in dilema cuplurilor si a printipiului de individ. Pana aici nimic neobisnuit. Si se apuca ea la o vreme, dupa vreo 3 ore de dezbateri filosofice pe tema asta sa-si spuna oful.

Ca sa vezi, ca sa nu crezi ca de fapt traiesti ca simti nevoia la un moment dat sa nu mai fii singur, ca ai nevoie de de cineva langa tine care sa te iubeasca, sa te inteleaga...Discursul a mai consumat vreo 3 ore. Copletari, analize si statistica.
Dupa cum era de asteptat, trebuia sa vina un final(pe care eu oricum nu-l mai asteptam de mult sau nu ma mai interesa ca aproape adormisem in fund ca Oaia.)
Trece gagica la nuante mai colorate, ba ma lasa in suspans, ba sa vezi (si reia discutia de acu 3 ore).


Concluzia: M-am epilat ca sa mi-o trag cu tine dar nu mi-o mai trag cu tine!

EU: !?

Intrebare: Voi cum votati? Ne-am tras-o sau nu?"

2 comentarii:

  1. ce e cu chestia asta?
    n'are nici un sens :|

    RăspundețiȘtergere
  2. omule, voi v-ati traso, sigur. Si sunt iar sigur ca fata era virgina.
    Nu ma intreba de unde stiu.

    RăspundețiȘtergere