Let's Get High Chat <(^_^)>

Powered By Blogger

vineri, 9 aprilie 2010

Ea si El ..Partea 1



Si s-au intalnit...asa incepe orice poveste.EA- genul de fata (aparent) inocenta, capricioasa,insa fara prea multa personalitate, chiar stearsa din anumite puncte de vadere;El- increzator,cu simtul umorului, multi prieteni in spate etc. genul de baiat pe care orice fata il vrea pentru ea insa nu e al niciuneia:-p
Era iarna, la patinuar...Ea, abea se tinea pe picioare; EL, nu se stie cum o vede si vine la EA, o saluta.O invata sa patineze (sau macar sa stea pe doua:))), vorbesc, incep sa se cunoasca.Se despart, cu speranta lui ca se vor revedea. Ea, nefiind genu care pune la suflet,fara nicio dorinta sau iluzie in legatura cu EL.
Trece o luna, trec doua, timp in care El tot insista sa o revada, insa Ea il refuza mereu. Se intalnesc de Martisor.El ii da un cadou (nu a cumparat-o cu el daca la asta va ganditi insa totusi a impresionat-o, EA nefiind genu care primea multe cadouri).Dupa seara aia,ca si prima oara, nu se mai vad un timp.
Se zice ca a treia oara e cu noroc...asa a fost si pentru EI.S-au revazut la un film,vara. De atunci, au continuat sa iasa impreuna.Au devenit prieteni apropiati, din ce in ce mai atasati unul de celalalt.Incepusera sa nu mai existe secrete intre ei,cel putin la suprafata:-p.EL o lua cu el peste tot,ii intarea increderea in EA, o facea sa se simta speciala.Si EA se atasase mult de EL, insa ii era frica sa-i arate asta,ii era frica de o posibila dezamagire.
Devenisera aproape nedespartiti;unde era EL auzeai de EA si indiscutabil,unde era Ea era imposibil sa nu stii cine e EL.Desi,fiecare din cei doi era cuplat cu altcineva,acesta nu era un impediment ca EI sa continue sa se vada.EA incepuse sa-i cunoasca colegii, cativa prieteni mai apropiati, acelasi lucru facandu-l si EL.
A urmat o perioada/iarna de neuitat.Ieseau mereu,peste tot.Insa, o urma de nori parea sa le umbreasca cerul unei prietenii atat de frumoase.Intr-o seara, se intorceau de la patinuar...EL nu a vrut sa-i explice o convorbire cu un prieten de-al lui...EA,s-a suparat deoarece considera ca EA nu ii ascunde nimic si avea pretentia ca si EL sa faca la fel...abea dupa ce s-au certat a realizat ca a exagerat...era deja tarziu.Lucrurile n-au mai mers la fel de bine de atunci, desi s-au impacat...oricat si-ar fi dorit ei, lucrurile nu mai pareau atat de simple. EA simtea mereu ca EL ii ascunde ceva important, si poate stia despre ce era vorba dar evita sa se convinga de asta. Pentru cine ii vedea, lucrurile mergeau mai bine ca pana atunci, pentru EA insa nu era asa...exista in permanenta o tensiune intre EI:(
Totusi au continuat sa se vada...mai des decat pana atunci chiar...aveau o multime de amintiri comune, de planuri pentru viitor etc.Datorita felului EI de a fi, EL credea ca e singurul care facea ceva pentru prietenia lor...nu o sa stie niciodata cat de tare s-a inselat...Insa, EA il vedea doar ca pe cel mai important prieten al ei si mai putin ca pe un potential iubit...poate asta isi dorea EL...era imposibil altfel...se cunoasteau prea bine ca sa poata fi impreuna...n-ar fi fost acelasi lucru mai ales ca EA nu e genul care isi doreste relatii serioase inca.
Toti prietenii lui cred/credeau ca EI erau impreuna...chiar si familiile lor...cum ar fi putut sa spuna ca nu era asa cand unde era unul era si celalalt...A urmat a doua cearta...a doua ruptura...EA a suferit mult din cauza acestei certe...era ca si cum cea mai sigura fundatie se prabuseste in urma unui cutremur de 8-9 grade.Ca si prima oara, s-au impacat.Il cunostea, nu era greu sa-si dea seama ca-i parea rau...S-au certat pentru ca LUI i se parea ca se implica prea mult si ca pe EA nu o interesa (si acum crede acelasi lucru, doar ca nu il mai spune)....
Urmatoarea saptamana EA a plecat la tara, in vacanta unde a urmat a treia dezamagire...doar ca de data asta din cauza EI...venise randul LUI sa ierte o greseala pentru ca aceasta prietenie sa continue...hotarasera sa o ia de la capat dar nimic nu mai era ca la inceput...:(EA realiza ca EL isi dorea ceva mai mult insa nu putea sa inceteze sa-l vada ca pe prietenul EI cel mai bun...oare era egoista la faza asta sau doar isi dorea sa nu-l raneasca?Chiar si in prezent se gandeste daca e buna concluzia la care a ajuns sau daca decizia asta ii va desparti la final de tot...Oare asa sa fie? Will be continued:-p......
DE PRECIZAT CA POVESTEA REPREZINTA NUMAI VIZIUNEAI EI DESPRE CUM AU DECURS LUCRURILE:-P

NU UITATI DE COMM
click pe titlu

4 comentarii:

  1. El si ea..Ea si el..
    Povestile seamana foarte mult si implicit mentalitatile..Problema cea mai mare a celor doi ,ca sa zic asa, ar putea fii faptul ca intre ei a aparut "racirea" aia. Partea buna, ambii [cred ca] isi doresc acelas lucru: sa ramana aproape unul de celalalt, intr-un fel, sau altul [ea ca amici, el poate ceva mai mult].Cum am spus si la "EL si EA", orice se poate rezolva prin discutie. Acum depinde de amandoi cat de mult isi doresc sa continue si cat de multa putere au sa o ia de la capat.
    Ciuss si bafta! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. mi-a placut foarte mult, 2 prostanaci clar, se cearta din orice...toti gresim :)...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ea mi se pare foarte draguta...
    Cat despre el...nu o merita deelooc...
    >:)

    RăspundețiȘtergere
  4. waa... super tare "povestioara" ! ;;) Am mai vazut "cupluri" de-astea ...si am mai auzit astfel de "povesti" ! :) Se spune ca cele mai solide relatii se nasc intre cei mai buni prieteni .. acum nu stiu ce sa zic :-?? .

    Oricum,eu intotdeauna am zis ca si certurile sunt constructive si sunt interesante :"> si cum se spune... "e dragoste cu nabadai" si asta e mai interesanta :))) .

    take care ! :)

    RăspundețiȘtergere