Let's Get High Chat <(^_^)>

Powered By Blogger

marți, 6 aprilie 2010

FURIA !!!!!!


Am revenit vrand sa va descriu sentimentu` pe care il simt acum mai accentuat ca niciodata FURIA.Toata lumea cunoaste acest sentiment,nu exista persoana care in viata lui sa nu fi cunoscand acest sentiment care este o caracterista naturala a fiecarei personalitatii.
Acest sentiment apare mereu atunci cand simti ca ai fost calcat in picioare cand sentimentele si nevoile tale au fost incalcate sau cand cel mai des cand iti e teama de ceva anume..De obicei cand acumulezi furie experimentezi frecvent : dezamagirea , inutilitatea,frustrarea toate cacaturile de genu asta .O fi buna sau rea furia ?Depinde...pentru luptatori furia este asul din maneca de fiecare data cand esti furios corpul produce adrenalina care accelereaza bataile inimii sangele incepe sa circule de 2-3 ori mai repede la creier unde de acolo este trimis cu o viteza si mai mare in toti muschii din corp plus de asta adrenalina ajuta si la oxigenarea muschilor ceea ce inseamna ca atunci cand esti furios puterea corpului creste de vreo 5-6 ori . Sigur vi s`a intamplat vreodata sa fiti luat prin surprindere, sa fiti atacati si fara sa vreti l`ati lovit pe respectiv cu o singura lovitura cu care l`ati desfigurat total, asta s`a intamplat din cauza adrenalinei produsa de furie..
Cu toate astea furia nu te ajuta la nimic din contra o persoana care nu se poate controla poate devenii foarte violenta.De fiecare data cand furia pune stapanire pe tine simti nevoia sa te descarci sa urli ,sa lovesti ,sa te razbuni pe persoana care te`a infuriat de cele mai multe ori o ataci verbal cu cele mai dureroase cuvinte care sti ca o afecteaza.. Cu toate astea este un mod gresit de a te elibera de furie ...cel mai bine incerci sa ignori senzatia de furie si in final v`a disparea ,dar atentie nu incercati sa ascundeti furia deoarece ea nu dispare, ea continue sa exista si sa se accentueze pana cand,ajungand la un punct critic, se produce o adevarata explozie care poate duce la depresii..
Cam asta e si cu furia asta cel mai bine ar fi sa ai grija si sa o eliberezi controlat pt ca eliberarea ei necontrolata duce la consecinte pe termen lung..

Dak sunteti furiosi incercati sa faceti cum am facut eu acum mi`am eliberat o parte din energia negativa scriind despre furie :)



click pe titlu

3 comentarii:

  1. Depresii?...hmm..poate totusi e cam mult spus
    Sincer...eu scap destul de usor de ea...
    Cum nu obisnuiesc sa lovesc...sau sa atac verbal
    E mult mai simplu
    Ma bag in pat si ascult muzica...

    RăspundețiȘtergere
  2. * "de fiecare data cand esti furios corpul produce adrenalina"
    ** "adrenalina ajuta si la oxigenarea muschilor"
    *** "l`ati desfigurat total [...] din cauza adrenalinei"

    Articol dedicat mie :)) Trebuia sa precizezi..
    O sa radeti..dar pentru mine..cel mai usor mod de a ma descarca de furie e plansul :d

    RăspundețiȘtergere
  3. Furie, si eu o simt poate prea des, din cauza tuturor idiotenilor pe care le aud si vad zilnic, sau at cand nu obtin ce vreau. Dar am invatat un lucru trebuie sa fi realist, sa privesti persoana care ti-a provocat nervii obiectiv, incearca sa vezi dincolo de prezent si gandeste-te dak merita.

    RăspundețiȘtergere